Error processing SSI file

Per Sørensen

(22. marts 1947 – 18. december 2007)

Æret være dit minde

Jungletrommerne blev hurtigt slået an, da vores gode ven og mangeårige medlem af 100 mandsforeningen - Per Sørensen - denne grå decembermorgen, her kort før jul, forlod denne verden. Per var kendt og afholdt af rigtig mange mennesker og selvom det var gået ned ad bakke i den senere tid og dødsfaldet ikke var helt uventet, er det atter svært at acceptere at én af ’den håde kerne’ ikke er her mere.
Per havde en fortid i popgruppen ’Step by Step’ og var senere en populær underholder i ’Madam Blå’ på Dyrehavsbakken i en årrække. I de senere år var han igen på banen i dansktopsammenhæng (bl.a. med egne sange) og kunne fra tid til anden ses i programmet ’Dansktopscenen’ på Kanal København.
Vi var så heldige at være med til at fejre hans 60 års fødselsdag i marts – et forrygende surpriseparty tilrettelagt af hans veninde Elly – hvor han blev hentet i en stor limousine og modtaget af hele fødselsdagsselskabet og Torben Lendager Band på et hyggeligt værtshus ude på Amager - en uforglemmelig dag – ikke mindst for ham selv!
Per Sørensen – af mange af vennerne kaldt ’Sorte Per’ (på grund af det kraftige sorte hår) -overlevede den frygtelige tsunami i Phuket for nogle år siden – I dag måtte han opgive kampen mod sin alvorlige sygdom. Vi vil savne ham i vennekredsen og i foreningen.

Holger

Per bliver bisat lørdag den 22. december fra Vigerslev Kirke kl. 12

Error processing SSI file