Error processing SSI file
Preben Planck23. marts 1939 – 21. april 2012

Fra musikerne John Gerrild og Arly Deveril modtog vi den sørgelige nyhed om at vor gode ven og kollega – et kært og mangeårigt medlem af 100 mandsforeningen - pianisten Preben Planck sov stille ind den 21. april - Preben døde på hospice efter lang tids sygdom.

Preben var en glimrende pianist og sang også – og virkede i rigtig mange forskellige orkestersammenhænge gennem en menneskealder – Han var bl.a. vibrafonist i ‘Melvis Rock Band’ – spillede med Henning Wellejus’ trio på Dyrehavsbakken - hos Bakkens Andy samme sted - og i Bent Jonsen’s orkester i Adlon – for bare at nævne nogle få steder af de mange, hvor Preben medvirkede.

Og som så mange andre pianister, gik Preben sidenhen over til selskabsmusikken, da orkesterjobbene var blevet færre og færre.

Han var en munter og glad fyr og en god kammerat for sine kollegaer og venner. Men de senere års lungeproblemer og den seneste tilstødte cancer, gik naturligvis ud over humøret.

Alligevel gik han døden i møde med fattet ro og levede sin sidste tid i afklarethed om sin skæbne. Preben blev bisat fra en stopfyldt Brønshøj Kirke den 2.maj og efterlader sig hustruen Solveig og sønnen Carsten

Æret være Prebens minde - R.I.P.
Error processing SSI file