Error processing SSI file

Viggo Happel

(20. januar 1935 - 27. marts 2006)

Ved meddelelsen fra Ann Happel om, at Viggo var død mandag den 27. marts af et hjertestop under dialyse på Herlev Hospital, måtte vi atter konstatere, at have mistet et trofast og mangeårigt medlem i vor medlemsskare.

Viggo var, som det er mange bekendt, en pligtopfyldende og engageret kasserer for foreningen i en tiårig periode, men trak sig fra posten i februar 2001, da han følte at have ”aftjent sin værnepligt”.

Ingen, der har mødt Viggo, som i stor udstrækning gik under kælenavnet ”Fido”, er i tvivl om den store personlighed han var. Et meget intelligent og musisk menneske, der altid havde sine meningers mod og ikke lagde skjul på det. Viggo var, som Piet Heins lille kat på vejen, i den grad, sin egen. Han kunne være meget skarp i sine udtalelser, men havde en gudbenådet humor til at bløde op på ”skideballerne”.

Han var en dygtig og alsidig musiker og sanger, men evnede tillige den svære kunst, at skrive en poptekst med vid og bid og i en personlig stil, som man ikke havde set magen til tidligere i den genre. Vi har heldigvis et eksempel på hans versemageri i foreningens ”slagsang”, som han var anstødsstenen til.

Desværre blev de sidste år præget af hans alvorlige nyresygdom, som fordrede dialyse tre gange ugentligt. Vi vil savne hans morsomme, såvel som beske, kommentarer i tiden fremover.

Holger

Bisættelsen finder sted i Vallensbæk Kirke tirsdag den 4. april kl. 12.00

Error processing SSI file