Musikernes 100 Mands Forening 1931


Musikernes 100 Mands Forening 1931, eller blot "100-mands Foreningen" i daglig tale, er såvel en fortsættelsessygekasse som en selskabelig forening.
Foreningen optager medlemmer, der på ansøgningstidspunktet er udøvende musiker, sanger eller musikunderviser og under 60 år.
Desuden optages medlemmer, som har faglig eller kollegial/social tilknytning til foreningen (C-medlemmer) uanset alder.

Musikernes 100 Mands Forening 1931
www.100mand.dk

Vi har modtaget nedenstående mail fra tidligere, nu afdøde medlem af foreningen Richard Dahl Eriksens datter

©

Anna-Rita & Charles støtter
Julemærkesagen

Klik her ...

Hej,
 
Det var hyggeligt at læse om jeres 100 mands forening.  Jeg kan godt huske at min far var medlem.
Jeg bor nu i Florida og har boet i USA i over 35 år.  Jeg ville bare fortælle, at min yngste datter Sarah har arvet sin morfars talent.  Sarah spiller også bratsch, og den bratsch hun spiller på var en af fars instrumenter. 
Sarah bliver færdig men sin 4 års uddannelse i maj på Haried Music Conservatory at Lynn University i Boca Raton, Florida.  Hun skal derefter til et andet universitet for sin Masters Degree.  Den 16. januar spiller Sarah med i 2005 National Festival orchestra at Carnegie Hall i New York med dirigent og komponist Lukas Foss.  Det er anden gang at Sarah er blevet udvalgt til at spille med det orkester.  Det betyder særlig meget for hende, da hun ved at morfar også har spillet i Carnegie Hall med Radiosymfoniorkesteret.
 
Jeg sender varme hilsener fra Florida og ønsker alle en rigtig glædelig jul.
 
Anna-Rita Dahl Eriksen
 
Sarah Marie Perkins