Musikernes 100 Mands Forening 1931


Musikernes 100 Mands Forening 1931, eller blot "100-mands Foreningen" i daglig tale, er såvel en fortsættelsessygekasse som en selskabelig forening.
Foreningen optager medlemmer, der på ansøgningstidspunktet er udøvende musiker, sanger eller musikunderviser og under 60 år.
Desuden optages medlemmer, som har faglig eller kollegial/social tilknytning til foreningen (C-medlemmer) uanset alder.

Musikernes 100 Mands Forening 1931
www.100mand.dk

Kære medlemmer af 100 Mands Foreningen

Jeg håber, at man er kommet nogenlunde tørskoede gennem den senere tids vandmasser, der er fosset ned fra himlen. Nu har det formodentlig snart regnet af, så vi kan se frem til en mere solrig sommertid.

Alle skulle have modtaget et nyhedsbrev fra Michael med invitation til sommerfesten, men vi bringer det også her på hjemmesiden, så man til stadighed kan gå herind og tjekke sted, tidspunkt, menu, priser m.m.

Det skal lige tilføjes, at underholdningen i år er lagt i hænderne på et fynsk/sjællandsk "fusionsorkester" nemlig 'Bror Caspersens Kapel' - bestående af Freddy Caspersen, Niels Jørgen Pedersen (begge fra Fyn) og sjællænderne Jens Gundorph og George Forbat. Det bliver garanteret ikke kedeligt!

De venligste hilsner til jer alle og på festligt gensyn den 26. august

Holger

Her er så nyhedsbrevet:

25. juni 2007

Käre venner

Nu er sommeren over os med regn og bläst og sol, og alt hvad dertil hörer. Jeg håber I alle får det bedste ud af tiden!!

Siden sidst har jeg udbetalt 2650,- i sygedagpenge til vores nästformand Rita Bonke. Rita har i perioden 10/4 til 1/6 väret indlagt på Rigshospitalet på grund af en blodprop i hjernen og et brud på venstre arm. Rita er heldigvis i bedring nu, men kan fortsat ikke spille violin på grund af armbruddet.

Årets sommerfest finder sted i M.G. Petersens familiehave på Pile Allé, Frederiksberg, Söndag d. 26. august kl. 13.

Bestyrelsen har, ikke mindst på baggrund af den kritik som faldt ved generalforsamlingen, väret meget kritisk med hensyn til sted for sommerfesten. Familiehavens fysiske faciliteter fejler jo ikke noget, men både maden og servicen har väret ringe. Derfor afholdtes det seneste bestyrelses-möde netop i M.G. Petersens familiehave for at teste såvel den kulinariske kvalitet som betjeningens duelighed. Alle var enige om, at stedet NU lever op til vores alles forventninger. Vi har modtaget et tilbud og besluttet at acceptere det. Selvom couvertprisen er väsentlig höjere end i Åges dage har vi besluttet at fastholde tidligere års deltagerpris, nemlig 160,-. Gäster er velkomne til samme pris, men de må til gengäld selv betale hvad de drikker (eller lade sig byde af venlige og formuende medlemmer!)

For deltagerafgiften på 160,- får vi henholdsvis 3 öl ell. snaps (kun medlemmer) samt en platte med: Marinerede sild, karry sild, röget ål med röräg, fiskefilet med remoulade, ribbenssteg med rödkål, hönsesalat, leverpostej med champignon og bacon, frikadeller og 2 slags ost. (forbehold for mindre ändringer!!)

Tilmelding til sommerfesten senest mandag d. 20. august, enten via e-mail til: mmc367@hotmail.co , eller via telefon på 0046 709 41 70 21. (kassereren)

Vi ses d. 26. august!!

Mange hilsener
Michael Möller Christensen
Kasserer